Publicat de: Chief Cooker LoKo | Mai 8, 2009

Oau, ce omletă mare!

Cea mai mare omletă din Europa şi cea mai mare franzelă din ţară au fost doar câteva preparate pe care bucureştenii le-au degustat, ieri, gratis în Parcul Izvor în cadrul Concursului internaţional de gătit în aer liber.
A mestecul a cântărit 3 tone şi a fost copt la foc mic timp de două ore, foto Gabriel Miron

La omleta-gigant au muncit 100 de bucătari care au amestecat 30.000 de ouă cu 15 kg de sare, 1.500 kg de cartofi, 200 kg de costiţă, 200 kg de caşcaval şi 150 kg ceapă uscată. În acest fel, bucătarii speră ca omleta lor să intre în Cartea Recordurilor. Competiţia dintre bucătarii amatori continuă şi astăzi cu proba de gătit la grătar şi ceaun. Toate preparatele vor fi distribuite gratis celor prezenţi.

Franzelele de doi metri lungime au stat la dospit o noapte întreagă

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: