Postat de: Chief Cooker LoKo | Iunie 24, 2008

Stiati ca…

enlarge stiati ca..? pictureConsumul frecvent de mancaruri condimentate cu ardei iute poate contribui la scaderea riscurilor de aparitie a cancerului si a altor boli grave. Cercetatorii de la Universitatea din Nottingham spun ca substanta numita capsaicina, responsabila pentru gustul iute si senzatia de fierbinte, este eficace in eliminarea tumorilor fara a avea efecte secundare.
Cercetatorii au facut teste in laborator pe celule canceroase din plamani si pancreas si sunt foarte optimisti, fiind de parere ca au descoperit „calcaiul lui Ahile” al tuturor formelor de cancer.


Responses

  1. imi place pagina ta nu e rea

  2. am sa mananc condimentat ,numai curry &rice.ganbatte!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: