Postat de: Chief Cooker LoKo | Iunie 20, 2008

Paella

.
Paella

Paella
Mancare spaniola, facuta din orez aromat cu sofran, combinat cu diverse carnuri sau fructe de mare (creveti, homari, scoici, pui, porc, sunca sau chorizo), usturoi, ceapa, mazare, inimi de anghinare si rosii.
Isi trage numele de la tigaia cu doua manere – numita tot paella – in care se prepara si se serveste. Tigaia este mare (pana la 35 cm diametru) si putin adanca.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: