Postat de: Chief Cooker LoKo | Iunie 20, 2008

ARIPIOARE PANE

Ingrediente:

  • Aripioare
  • faina de pane/pesmet
  • oua
  • sare
  • piper
  • granulat de usturoi
  • ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Fierbeti aripioarele si faceti o supica cu galuste de gris,ca aici :

Apoi lasati putin aripioarele la racit.

Bateti oulale cu sarea ,piperul si granulatul de usturoi.Dati aripioarele prin ou,apoi prin pesmet.Daca doriti o crusta mai groasa,repetati operatia(asa am facut eu),si le puneti într-o tigaie cu ulei încins.Le rumeniti.Am servit cu cartofi pure,salata de rosii cu ceapa violet,dresing de ulei de masline,otet si marar tocat fin.


Responses

  1. te rog sa-mi spui cum pot face galustele moi,multumesc .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: