Postat de: Chief Cooker LoKo | Iunie 7, 2008

Elvetiana, friptura by Chief Cooker LoKo

.
Elvetiana, friptura

Numita “friptura inabusita” in tarile anglofone, acest fel de mancare porneste de la o bucata groasa de carne de vita, batuta cu ciocanul de carne ca sa se fragezeasca, acoperita cu faina si rumenita pe ambele parti. Carnea este apoi acoperita cu rosii tocate, ceapa, morcovi, telina, supa de vita si diverse condimente, dupa care se acopera cu un capac si se prajeste, coace sau inabusa timp de aproximativ 2 ore.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: