Publicat de: Chief Cooker LoKo | Mai 23, 2008

Vegetarienii fac sex mai bine…

REZISTENTA. Ludvig si Joanne si-au aratat nurii, timp de o saptamana, in marile orase de pe batranul continent

Opinie. Membrii organizatiei pentru protectia animalelor, PETA, au pozat aproape goi in mai multe capitale europene, sustinand ca oamenii care nu consuma carne sunt amanti perfecti

Cunoscuti pentru ingeniozitatea de care dau dovada atunci cand vine vorba sa isi pledeze cauza, membrii celebrei asociatii pentru protectia animalelor, PETA, s-au gandit sa castige adepti intr-un mod inedit. Astfel, timp de o saptamana, imbracati doar cu lenjerie intima de culoare rosie si echipati cu un pat si cearsafuri din matase de aceeasi culoare, ei si-au sustinut cauza pe strazile celor mai importante capitale europene, mizand pe un argument forte: vegetarienii sunt mai buni amanti decat carnivorii.

Au castigat adepti
„Stiu ce vorbesc. Cei care nu consuma carne sau alte produse de origine animala sunt mai sanatosi, mai plini de energie si, ca atare, mai plini de vigoare atunci cand vine vorba sa faca sex”, a explicat suedezul Ludvig Lindstrom teoria care a stat la baza actiunii initiate de PETA. Pentru a fi mai credibil, barbatul, in varsta de 30 de ani, care a castigat concursul „Mister Vegetarian” in tara lui natala, si-a luat-o drept partenera pe Joanne Sim, alaturi de care a pozat in asternuturi pentru ziaristii care
i-au urmarit cu atentie, fie ca a fost vorba despre Londra sau Paris. „Mi se pare grozav ce fac Ludvig si colega lui. Arata bine si sunt foarte convingatori atunci cand vorbesc despre cruzimea cu care sunt ucise animalele inainte de a fi transformate in fripturi sau haine luxoase”, a declarat si britanica Mary Hopkins, care s-a invoit special de la serviciu pentru a ajunge in piata Smithfield, din Londra, si a-i vedea in actiune pe cei doi membri PETA.

Anunțuri

Responses

  1. Esti tare omule!!

  2. Somehow i missed the point. Probably lost in translation 🙂 Anyway … nice blog to visit.

    cheers, Commencement.

  3. „Stiu ce vorbesc. Cei care nu consuma carne sau alte produse de origine animala sunt mai sanatosi, mai plini de energie si, ca atare, mai plini de vigoare atunci cand vine vorba sa faca sex”. Mai sanatosi – depinde cum iti prepari carnea, si ce fel de carne mananci. Daca consumi toata ziua friptura de vita/porc cu siguranta nu vei fi sanatos. Mai plini de energie – oarecum tinand cont ca stomacul nu ma urla asa si sangele mai circula si prin alte parti. Mai plini de vigoare – nu neaparat, deoarece consumul de carne influenteaza activitatea sexuala, deci ii cam invers. Practic totul depinde de cum iti gatesti produsul. Totusi eu cred ca manifestarea asta s-a tinut mai mult pentru a feri saracele animale, decat pentru a sustine o idee privind activitatea sexuala.

  4. si dak iti spun k imi e dor de u ma crezi?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: