Postat de: Chief Cooker LoKo | Mai 21, 2008

„Panettone” Cozonacul italian

.
Panettone

Cozonac cu stafide, lamaie, seminte de pin si anason, copt intr-o forma cilindrica, inalta. Creat la Milano, in Italia, se serveste in mod traditional de Craciun, dar si la sarbatori, cum ar fi nuntile sau botezurile. Panettone se poate servi ca paine, prajitura pentru cafea, sau desert.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: